Webdesign, waar op te letten

Webontwerp, functioneel ontwerp

Dit ontwerp geeft inzicht in de structuur en opbouw van uw website. Het is een overzicht dat de antwoorden bevat op de volgende vragen;

Welke informatie wilt u dat er op u website komt?
Welke informatie wilt u niet op u website?
Voor welke doelgroep/doelgroepen is de informatie of het product bedoeld?
Op welke manier wilt u de u de informatie aanbieden?
Welke techniek gaat Valken webdesign gebruiken voor u website?

Doelstellingen en concept

Wanneer de doelstellingen en de doelgroep bekend zijn, wordt het duidelijk wat een organisatie met een website wil bereiken. Maar vooral ook wie. Deze doelstellingen worden omgezet in een concept oftewel functioneel ontwerp.

Wat is belangrijk voor de bezoeker?

Het is belangrijk dat u een goed website heeft en wat u bezoekers ervan vinden. Daarom is het op alle momenten belangrijk rekening te houden met de doelgroep waar de site voor word gemaakt. Daarom is het makkelijker als u de site beoordeeeld om u in te leven in u eigen doelgroep. Stel u zelf dan de vraag wat de doelgroep van u site verwacht.

Voor een bezoeker van site is het verder van belang dat hij makkelijk de juiste informatie kan vinden op u site. Hiervoor is het verstandig om u website zoveel mogelijk seo (zoekmachine optimalisatie) te maken. Meer informatie over seo (zoekmachine optimalisatie).

Wat verwacht een bezoeker?

* De bezoeker verwacht dat hij/zij zinvolle informatie of producten vindt
* De bezoeker verwacht dat u website goed gestructureerd en toegankelijk is
* De bezoeker verwacht dat een originele content, informatie of product die niet snel ergens anders te vinden.
* De bezoeker verwacht dat bij een commercieele site ook een goede informatie of product overzicht en duidelijke interactie vind.
Wat is het onderwerp van uw website?

De inhoud van u website bepaald voor het grootste deel het succes van u website. Goede toegankelijke inhoud is van groot belang voor u website. Als u weet wat u bezoeker verwacht van u site, kun een lijst maken met onderwerpen die zij belangrijk vinden en die dus op u website aanwezig moeten zijn. Aaan de hand van de lijst met onderwerpen wordt bepaalt welke content er moet worden aangeleverd voor u website.

Het design

De inhoud van u website is zeer bepalend voor het succes van u website, van belang om het juiste platform te kiezen. Als u wordpress heeft dan is deze wordpress webdesign specialist aan te raden. De informatie of het product dat u aanbied is vele malen belangrijker dan het uiterlijk van de site. Het uiterlijk van de site is er om de inhoud te ondersteunen en dient voor het gebruikergemak van u website.

Als u site veel felle kleuren, bewegende plaatsje, banners of lange intro’s heeft komt een bezoeker niet snel terug naar u site. Als een bezoeker naar diverse pagina’s worst geleid op u site, is de kans groot dat de bezoeker weg gaat.

Om een juiste website te maken  bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u zorgen wij ervoor dat u website een visitekaartje wordt van u bedrijf.